Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Система менеджменту

Система менеджменту компанії «Рудь» охоплює управління та контроль якості всієї продукції, яка випускається на заводі, а також весь процес виробництва. Впровадження системи процес довготривалий, але вже сьогодні є помітною ефективність таких дій.

Впровадження системи менеджменту на ПАТ «Житомирський маслозавод» відбувалося в декілька етапів:

  • визначення місії компанії та системи її цінностей;
  • розробка системи якості за ISO 9001;
  • сертифікат ISO 9001, ініціативні групи, лояльність споживачів;
  • розробка СЕМ за ISO 14001, маркетингові дослідження, початок розробки системи ХАССП;
  • сертифікат на систему екологічного менеджменту (СЕМ) за ISO 14001, інтеграція з ISO 9001:2000, сертифікат EFQM «Визнання досконалості в Європі»;
  • нові стратегічні плани, ресертифікація за ISO 9001, 14001;
  • зміна організаційної структури, широкомасштабна реконструкція підприємства, розробка системи харчової безпеки за ISO 22000;
  • сертифікат на систему харчової безпеки за ISO 22000;
  • впровадження на все виробництво ІСУ в 2011 р.

Поступове запровадження цієї системи дає змогу підприємству вийти на міжнародний ринок з продукцією найвищої якості, що відповідає світовим стандартам. Наявність сертифікатів відповідностей вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, 22000 та 14001 — це підґрунтя для подальшого розвитку:

  • підвищення рівня довіри до організації;
  • формування її позитивного іміджу;
  • зростання конкурентоспроможності товарів;
  • гарантія стабільно високої якості продукції;
  • створення сприятливого середовище для укладання нових угод.

Система якості (ISO 9001 Quality System)

Освоєні працівниками підприємства сучасні методи управління, що покладені в основу системи якості, дозволяють планомірно працювати над виявленням слабких місць у виробництві, проводити коригувальні та запобіжні дії, що веде до підвищення якості в найширшому сенсі — від споживчих властивостей продукції до економічних результатів діяльності підприємства.

Сертифікат якості підтверджує спроможність компанії забезпечити якісне управління процесами в галузі виробництва молочної продукції та підвищення задоволеності споживачів.

Користь ХАССП для підприємства (ISO 22000)

ХАССП — Аналіз Небезпек і Критичні Контрольні Точки (від англ. — Hazard Analysis and Critical Control Points). На сьогодні XАССП визнана у всьому світі, як найбільш ефективна методика забезпечення безпеки харчових продуктів.

ХАССП — це система застереження, яка використовується в харчовій промисловості як гарантія безпеки продуктів, що виробляються. Ця система визначає систематичний підхід до аналізу обробки і виробництва продуктів харчування, розпізнаванню будь-яких можливих ризиків хімічного, фізичного й біологічного походження та їх контролю.

Система ХАССП стала моделлю управління безпекою для підприємств харчової промисловості у багатьох країнах світу й на сьогодні у державах Європейського Союзу, США, Канаді запровадження й застосування методики ХACCП у харчовій промисловості є обов’язковим.

Переваги:

  • Випуск безпечної продукції за рахунок системного контролю на всіх етапах виробництва.
  • Керування всіма небезпечними чинниками, які загрожують безпечності харчових продуктів.
  • Належні гігієнічні умови виробництва у відповідності з міжнародними нормами.
  • Демонстрація відповідності законодавчим та нормативним вимогам щодо безпечності харчових продуктів.
  • Зміцнення довіри споживачів, замовників та органів нагляду до продукції та підвищення іміджу підприємства.
  • Розширення мережі споживачів та вихід на закордонний ринок.
  • Відповідальність персоналу за випуск безпечної продукції.

Система екологічного менеджменту (ISO 14001)

Втілення в життя та функціонування СЕМ (система екологічного менеджменту) дало змогу впровадити на підприємстві природоохоронні і енергозберігаючі технології, що робить виробництво економічно вигідним, екологічно безпечним і соціально необхідним, сприяючи тим самим сталому розвитку економіки держави і суспільства загалом.

Інтелектуальна система управління
Управління здійснюється таким чином, аби кожен працівник підприємства почувався не просто виконавцем, а членом єдиного колективу, від якого залежить успіх компанії, її репутація та подальший розвиток.

  • Відповідальність керівництва
  • Чіткий порядок
  • Підвищення кваліфікації
  • Моральне та матеріальне стимулювання
  • Усвідомлення відповідальності перед суспільством
  • Постійне навчання, інновації та вдосконалення
  • Практика підприємства
  • Ресурсозбереження
  • Захист навколишнього середовища

Компанія дбає про кожного споживача і прагне відповідати потребам і вимогам кожного з них. З цієї метою в рамках ІСУ розроблені спеціальні програми:

  • «гаряча» лінія (зворотній зв’язок зі споживачем);
  • сторінка споживача на сайті rud.ua;
  • маркетингові дослідження (анкетування);
  • дегустації продукції.