Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Салати з грибами — краса та молодість Вашого організму

Гриби — скарбниця вітамінів та різноманітних мінеральних речовин, таких необхідних організму людини. Важко уявити святковий обід чи вечерю без цих корисних і надзвичайно смачних дієтичних продуктів, а надто восени. Проте разом із замороженими шампіньйонами від ТМ «Рудь», виготовленими за найвищими стандартами якості, ласувати улюбленими лісовими дарами можна будь-якої пори року.

Навіть маленька порція грибів швидко втамовує голод, а завдяки лецитину, що входить до їх складу, організм очищається від зайвих жирових відкладень. Саме завдяки цим чудодійним властивостям страви з грибів завоювали прихильність дієтологів та найвідоміших шеф-кухарів світу.

Неймовірно смачними та ароматними виходять салати з грибами. Апетитні шампіньйони у поєднанні з картоплею, сиром, капустою та шинкою дарують неповторні відчуття і просто-таки тануть у роті. Потужні запаси білку, фосфору та кальцію в цих продуктах задовольнять навіть найвибагливіших гурманів. Піклуючись про здоров’я наших споживачів, ми підготували для Вас чудові рецепти салатів з грибами, які неодмінно стануть в пригоді та внесуть нотки свята у Ваше застілля.

Салат зі смаженими шампіньйонами

Шампіньйони цінують за відмінні смакові якості та низьку калорійність. В 1 кг цих грибів міститься всього 400 ккал. Та чи знаєте Ви, що шампіньйони — гарний косметичний засіб, що покращує стан шкіри та бореться зі зморшками. Тож наступний рецепт обов’язково сподобається тим, хто слідкує за молодістю та красою свого організму.

Салат зі смаженими шампіньйонами

Вам необхідні: 300 г шампіньйонів ТМ «Рудь», 100 г зеленого салату, 50 г будь-якого твердого сиру, 1 банка сардин, 1 морквина, цибуля ріпчаста, 2 яйця, свіжий або маринований огірок, 100 г майонезу, рослинна олія та сіль.
  1. Дрібно наріжте шампіньйони і добре просмажте їх на рослинній олії. Якщо використовуєте заморожені гриби, пам’ятайте, що вони не потребують попереднього розморожування.
  2. Викладіть приготовані гриби на сито для того, щоб з них стекла зайва олія.
  3. Дрібно пошинкуйте цибулю, а моркву натріть за допомогою великої тертки. Прожарте до повної готовності.
  4. Сардини розімніть за допомогою виделки.
  5. Зваріть яйця і також розімніть їх за допомогою виделки.
  6. Листя салату поріжте невеликими шматочками.
  7. Дрібно поріжте огірок.
  8. У глибокій посудині починайте викладати шарами: половину салату, половину смажених шампіньйонів та розім’ятих яєць, огірки, сардини, моркву та цибулю, решту грибів, яєць та салату. Кожен шар змастіть майонезом
  9. 9. Зверху посипте салат тертим сиром та поставте на годину в холодильник.
  10. Розкішний грибний салат готовий. Смачного!

Салат з шампіньйонів, кукурудзи та курятини

Цей легкий та ніжний салат неодмінно справить приємне враження на гостей Вашого дому. Готується він дуже швидко, а результат приносить масу задоволення. Поєднання курятини, грибів та кукурудзи надає страві особливого смаку та робить її надзвичайно соковитою.

Салат з шампіньйонів, кукурудзи та курятини

Вам знадобляться: 300 г шампіньйонів ТМ «Рудь» та стільки ж курячого філе, одна банка консервованої кукурудзи, 300 г пекінської капусти, майонез.
  1. Поріжте філе курки невеликими шматочками, посоліть та обсмажте на олії.
  2. Відваріть шампіньйони (10-15 хв) та поріжте на частини.
  3. Пошинкуйте пекінську капусту та добре помніть її руками. Додайте до неї кукурудзу, попередньо зцідивши воду.
  4. Змішайте капусту та кукурудзу з відвареними грибами. Додайте шматочки обсмаженого філе.
  5. Заправте салат майонезом та ретельно перемішайте інгредієнти.

Особливої пікантності страві додадуть сухарики, які, за бажанням, можна додати до салату.

Картопляний салат з грибами

Наступний рецепт салату з грибами дуже простий і вишуканий одночасно. Він прекрасно підійде тим, хто віддає перевагу дієтичному харчуванню.

Картопляний салат з грибами

Вам знадобляться: варена картопля (500 г), шампіньйони ТМ «Рудь» (150 г.), 150 г сметани (15 % жирності) ТМ «Рудь», зелена цибуля (100 г), пучок укропу та петрушки, сіль, цукор, чорний мелений перець.

  1. Піджарте на олії гриби та дайте їм охолонути.
  2. Зваріть картоплю, очистіть від шкірки та поріжте дрібними шматочками.
  3. Подрібніть цибулю, укріп та петрушку.
  4. Змішайте гриби та картоплю, заправте сметаною. Посоліть та поперчіть, додайте цукор, а зверху посипте цибулею та зеленню.

Запрошуючи додому гостей, не забудьте приготувати салат з грибами від торгової марки «Рудь». Страва неодмінно стане розкішним доповненням будь-якого столу...

 

Поточний рейтинг: 3,73 з 5
  (Кількість голосів: 265)