Фрізерне морозиво
Що таке фрізерне морозиво?
- Бізнес з торгівлі м`яким морозивом з-під фрізера — цікава ніша в бізнесі морозива.
- Фризерне морозиво – найніжніший молочний десерт, який користується великим успіхом серед споживачів, але особливо такий продукт люблять діти та молодь.
- Рецептура «м’якого» має італійське походження, суміш виготовлена з молока. Вона пастеризована та гомонізована, що надає морозиву особливу ніжність — недарма його називають саме «м'яким».
- Для виготовлення м’якого морозива існує спеціальний апарат під назвою «фрізер», він збиває та розфасовує морозиво по стаканчикам або ріжкам.
Переваги фрізерного морозива «Рудь»
Висока якість
Продукт виготовлений в кращих традиціях компанії «Рудь» — лідера українського ринку морозива. Сучасна технологія, високоякісні інгредієнти, натуральне молоко – і як результат – найніжніше морозиво зі смаком вершкового крему.
Універсальність
Наш продукт підходить для роботи з фрізером всіх типів. Суміш можна доповнити наповнювачами та добавками як під час фрізерування, так і в момент дозування морозива.
Легкість та швидкість приготування
Наше морозиво є готовим продуктом, який потрібно тільки розморозити до температури не більше +6°C та загрузити у фрізер.
Безпека
Запропоноване Вам морозиво є готовим продуктом і не потребує додаткових дій, як, наприклад, у випадку використання сухих сумішей, які розводяться водою.
Спосіб приготування:
1. Суміш у відерці розморозити до температури не більше +6°C.
2. Залити у фрізер і включити режим збивання
3. Дозувати в стаканчики або ріжки.
Умови зберігання продукту
Продукт в морозильній камері може зберігатися 12 місяців при температурі (24 +-2)°C, 10 місяців при температурі (18 +-2)°C.
Увага!
Після розморожування суміш в холодильну може зберігатися 3 доби!