Заморожені продукти ТМ «Хуторок»
Шедеври кулінарної майстерності з заморожених продуктів
Мета будь-якого бізнесу — отримання прибутку, а ресторанна справа — одна з найважчих для опанування. Адже успіх закладу громадського харчування залежить від багатьох факторів:
- вибору локації;
- рівня оснащення кухні;
- якості продуктів;
- кваліфікованості персоналу.
Якість продукту завжди залежить від постачальника
Особливо важливо правильно визначитися з продуктами, оскільки їхня вартість залежить від сезону і довжини маршруту транспортування. Закупівля овочів узимку дуже дорога, оскільки їх везуть з-за кордону, а це суттєво впливає на ціну. Крім того, вони можуть пролежати на складі до зими, однак свіжість таких продуктів виключена. Ситуацію можуть виправити високоякісні заморожені овочі та фрукти торгової марки «Рудь».
Глибоке заморожування дозволяє зберегти у свіжих овочах:
- корисні мікроелементи;
- вітаміни;
- початкову форму;
- смак.
Купуючи заморожені овочі, ціна на які може відрізнятися від виробника до виробника, варто звернути увагу на якість як самої продукції, так і її упаковки. Останнім часом ринок заполонили виробники заморожених овочів, чия продукція не така, як слід. Проблеми можуть полягати у негерметичній упаковці — тоді овочі швидко висохнуть, а також в обладнанні для зберігання. Якщо не буде підтримуватися мінімально необхідна температура в – 24 0С, то продукт не тільки втратить вітаміни, а й може стати причиною отруєння. Гарантією цілісності упаковки буде відсутність слідів чи запітніння; сама ж упаковка має бути злегка надутою.
Купити заморожені овочі можна як цілими, так і нарізаними на дольки. Особливо популярні різноманітні суміші — у них овочі розрізані на рівні частини і нагадують салат. Плюсом таких сумішей є постійний склад, який дозволить досягти рівного смаку одних і тих самих страв. Найкраще купувати заморожені овочі у перевіреного постачальника, яким є компанія «Рудь», що чудово зарекомендувала себе на ринку. Якість її заморожених продуктів гарантує:
- прекрасну репутацію Вашого закладу;
- гарні відгуки гостей;
- збільшення середнього чеку Вашого закладу;
- чудові смакові якості приготованих страв;
- дотримання усіх норм транспортування;
- незмінну якість продукції завдяки новітнім технологіям і системі менеджменту.