Морозиво HoReCa
-
Морозиво «Шоколадне» у лотку
-
Морозиво «Пломбір» у лотку
-
Морозиво «Ківі»
-
Мороженое «Банановое»
-
Морозиво «Тортуфо»
-
Сорбет «Цитрус»
-
Сорбет «Малина»
-
Сорбет «Мандарин»
-
Морозиво Пломбір «Ескімос»
-
Морозиво «100% морозиво»
-
Морозиво «Тоффі-карамель»
-
Морозиво «Чорний шоколад»
-
Морозиво «Французька ваніль»
-
Морозиво «Фісташкове»
-
Морозиво «Полуничне»
-
Морозиво «Золотий абрикос»
-
Морозиво «Лісові ягоди»
-
Морозиво «Диня»
-
Морозиво «Ананасове»
-
Морозиво «Манго»
М'яке морозиво – доступне кожному прохолодне чудо
Відкриваючи свій ресторанний бізнес, необхідно звернути увагу на велику кількість нюансів: якого напрямку буде кухня, де набрати кухарів, офіціантів і решту персоналу, інші організаційні клопоти. Однак, що б Ви не вирішили, незмінним залишається одне — в меню повинні бути десерти. І це складне завдання, адже в першу чергу постає питання про те, яке морозиво для кафе обрати, щоб воно користувалося популярністю, і після смачних перших і других страв було дуже багато охочих поласувати ще й солодким. Особливо великий попит існує на м'яке морозиво, адже воно має:
- повітряну консистенцію;
- більш насичений смак, на відміну від твердого фабричного морозива.
Якщо Ви шукаєте найкраще морозиво для ресторанів чи морозиво для барів, Ваш вибір зупиниться саме на м'якому його виді: температура в нього вища, ніж у фабричного, а тому їсти такі солодощі приємно навіть узимку. Це ідеальна основа для холодних десертів — по-перше, можна комбінувати смаки і різні топінги, додавати шоколад і фрукти, а по-друге — структура морозива дозволяє формувати з нього красиві, акуратні кульки. Прохолодні ласощі, спеціально створені для потреб horeca, точно сподобаються Вашим гостям – незалежно від того, чи вони подаються як самостійний десерт, чи як додаток до солодких млинців чи штруделів. М'яке морозиво horeca – найкраще рішення для Вашого закладу.
Визначитися з постачальником
Якісний продукт не раз поверне відвідувачів до Вашого ресторану і збільшуватиме стабільний ріст Ваших прибутків. Дуже важливо знайти хорошого і добросовісного постачальника. Цим вимогам повністю відповідає (та навіть перевершує їх) компанія «Рудь», яка вкладає багато сил у виробництво м'якого морозива з відмінними смаковими характеристиками.
Переконатися в якості продукту
Особливо актуальним є продаж м'якого морозива у кінці весни, влітку і на початку осені. У ці дні солодкі ласощі зникають із вітрин майже миттєво, і необхідно мати певну кількість його запасів для того, щоб не втратити гроші. Це зводиться до пошуку надійного постачальника, що може забезпечити Ваш заклад необхідною кількістю продукції.
У компанії «Рудь»:
- кожна партія товару має сертифікати якості;
- усі етапи виробництва відповідають найвищим стандартам і нормам;
- безпечність продукції контролюється системою HACCP.
Звичайно, варто обирати такого постачальника, який запропонує на вибір великий асортимент м'якого морозива. Такий підхід дозволить централізовано закуповувати різні на смак і колір, але однакові за якістю види морозива. Все більше різноманіття асортименту у Вашому закладі буде постійно приваблювати покупців із різними вподобаннями, що приведе до збільшення не тільки потоку відвідувачів, а й середнього чека. Надзвичайно смачне м'яке морозиво Київ та область купують у компанії «Рудь», яка, з турботою про своїх клієнтів, пропонує їм товари, що їх якість завжди залишається на найвищому рівні. Ваші гості це оцінять.