Пластическое мороженое ТМ «Рудь»
«В гарячий сезон, втомлені неймовірною спекою люди поспішають хоч якось охолодитись, а морозиво виконує це завдання якнайкраще. Особливу увагу споживачів привертає м’яке морозиво, яке подається в кафе, барах та ресторанах. Адже саме воно є основою приготування смачних десертів. Структура пластичного морозива дозволяє сформувати кульки з морозива досконалої круглої форми. Споживання морозива в закладах харчування України постійно зростає, адже кількість наших громадян, які побували за кордоном і спробували подібні продукти щороку зростає. Суттєво на культуру споживання впливають проекти ЗМІ, матеріали кулінарних сайтів, спеціальні кулінарні книги та компактдиски.
Компанія «Рудь» пропонує широкий асортимент пластичного морозива для сегменту Кабаре. Поряд з класичними видами морозива, такими пломбірами як "Люкс", "Люкс" суничний, "Люкс" шоколадний, "Люкс" шоколадний (з щоколадними краплями), "Вершки-карамель", активно реалізуються фруктові смаки - пломбіри "Йогурт-ананас", "Йогурт-абрикос", "Йогурт-вишня", ніжний горіховий смак фісташкового морозива також знайшов свого постійного споживача.
Цього року під спеціалісти компанії «Рудь» розробили ряд новинок пластичного морозива. Так, пломбір та шербет "Лісова ягода" є втіленням традиційних смаків для ягідних десертів. Ніжна структура, насичені смак та колір дозволяють сформувати вишувану композицію, яка стате окрасою кожного столу. Окрему увагу хотілось би приділити таким новинкам як «Зелений чай» та «Диня». Морозиво «Зелений чай» - це шербет витонченого пастельного кольору зі смаком цейлонського зеленого чаю з ніжною консистенцією. Слід зазначити, що цей шербет користується великим успіхом у найкращих ресторанах столиці. Морозиво «Диня» -це смак справжньої кримської дині, такої запашної, що куштуючи її відчуваєш краплинки соку королеви серпневого застілля. Яскраві кульки морозива можна виростати при формуванні літніх десертів з різними компонентами – шматочками бісквіту, вершками, шматочками фруктів.
Смакуйте!!!