Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Млинці з грибами

На 4 порції страви необхідно:

  • 2 яйця,
  • 8—10 ст. л. борошна,
  • 100 г молока,
  • 1 ст. л. олії,
  • 400 г заморожених печериць ТМ «Шеф-кухар»,
  • 1 велику цибулину,
  • сіль та спеції за смаком.

Тісто на млинці:

збити яйця з молоком, олією (1 ст. л.), сіллю та цукром потім додаємо борошно і добре все перемішуємо. Випікати млинці на гарячій пательні. Цибулю дрібно порізати, підсмажити до золотистого кольору, додати заморожені печериці і обсмажувати 7—10 хв. Потім у кожен млинець покласти 1 столову ложку охолоджених смажених печериць, загорнути у вигляді конверта та обсмажити млинці на гарячій олії. До столу подавати із вершковим маслом.

 

Поточний рейтинг: 3,94 з 5
  (Кількість голосів: 343)