Фарширований перець
На 4 порції страви необхідно:
- 400 г «Гавайської» суміші ТМ
«Шеф-кухар» , - 200 г фаршу,
- 1 ст. л. вершкового масла,
- 4 великі перчини (можна підібрати різнокольорові),
- 1 невеличка морквина,
- 1 невеличка цибулина,
- сіль та спеції за смаком.
Суміш висипати на розігріту пательню, накрити кришкою і смажити без жиру 5 хв., після чого додати вершкове масло, фарш та приправи за смаком, все ретельно перемішати і зняти з вогню. Перець почистити від плодоніжок та насіння, начинити приготовленою начинкою, скласти в сотейник, посипати подрібненою морквою та цибулею, посолити, залити теплою водою, за бажанням можна додати сметану і тушкувати
Поточний рейтинг: 3,84 з 5
(Кількість голосів: 318)
0
0
0
0
Читайте також