Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Квасоля по-бразильськи

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г квасолі стручкової порізаної ТМ «Шеф-кухар»,
  • 1 ст. л. гострого кетчупу,
  • 200—250 г м’яса,
  • 1 цибулина,
  • 2—3  зубки часнику,
  • 0,5 склянки червоного вина,
  • сіль та перець за смаком,
  • олія рослинна для смаження.

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії. Через 5—7 хв. додати м’ясо, нарізане соломкою, і смажити ще 7—10 хв. Потім додати кетчуп, вино, часник, квасолю (не розморожену) та приправити за смаком, тушкувати 10—15 хв. на помірному вогні під закритою кришкою.

 

Поточний рейтинг: 3,92 з 5
  (Кількість голосів: 329)