Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Картопля фрі соломка смажена

На 2 порції страви необхідно:

  • 400 г картоплі фрі ТМ «Шеф-кухар»,
  • 4 ст. л. олії для смаження (для фритюру використовувати стільки олії, скільки необхідно для певної фритюрниці за паспортом),
  • сіль, спеції та прянощі.

Картоплю, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, помішуючи через 2—3 хв., щоб хрумка скоринка утворилась рівномірно з усіх боків. Солити та приправляти картоплю краще на тарілці, до столу подавати гарячою з різноманітними соусами за смаком.

 

Поточний рейтинг: 3,82 з 5
  (Кількість голосів: 275)