Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Полуниця радуга

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г полуниці ТМ «Шеф-кухар»;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 200 г сметани ТМ «Рудь»;
  • 30 г желатину;
  • 2 г лимонної кислоти.

Желатин заливаємо охолодженою кип’яченою водою у дві склянки і залишаємо для набухання (рекомендовано помішувати, особливо спочатку). 4/5 пакета замороженої полуниці варимо у 0,7 л води, додаємо 1 неповну склянку цукру і лимонну кислоту, розчиняємо і знімаємо з вогню, потім додаємо 1 склянку підготовленого желатину і також розчиняємо. У форму викладаємо заморожену полуницю, що залишилась, заливаємо приготовленим сиропом і ставимо в холодильник. Сметану збиваємо з цукром що залишився. Другу склянку желатину розігріваємо на паровій бані, вводимо в збиту сметану, помішуючи і заливаємо другий шар (сметанний) у форму. Форми ставимо в холодильник для остаточного згущення. Перед подачею на стіл, форми 0,5—11 хв. потримати над паром та викласти з форм так щоб полуниці були зверху. Прикрасити можна м’ятою та лаймом.

 

Поточний рейтинг: 3,89 з 5
  (Кількість голосів: 340)