Легкий торт від ТМ «Рудь»
Інгредієнти:
- 500 г сиру «Рудь»
- 10 г цукру
- 3 жовтки
- 100 г вершкового масла «Хуторок»
- 12 г желатину
- 350 мл молока «Рудь»
- 400 г розморожених ягід (полуниця або вишня) від «Шеф-кухаря»
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтерти з цукром та жовтками до формування піни.
- Збити суміш та додати сир. Желатин необхідно розчинити в гарячому молоці, охолодити та перемішати з сирною масою. Потім додати в десерт розморожені ягоди та ретельно перемішати.
- Готову масу необхідно викласти у форму, вистелену харчовою плівкою, і поставити в холодильник на декілька годин.
- Через кілька годин десерт необхідно акуратно вийняти з форми, покласти на блюдо та прикрасити ягідками, листочками свіжої м’яти, солодким соусом за смаком.
Поточний рейтинг: 3,95 з 5
(Кількість голосів: 307)
0
0
0
0
Читайте також