Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Легкий торт від ТМ «Рудь»

Інгредієнти:

  • 500 г сиру «Рудь»
  • 10 г цукру
  • 3 жовтки
  • 100 г вершкового масла «Хуторок»
  • 12 г желатину
  • 350 мл молока «Рудь»
  • 400 г розморожених ягід (полуниця або вишня) від «Шеф-кухаря»

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розтерти з цукром та жовтками до формування піни.
  2. Збити суміш та додати сир. Желатин необхідно розчинити в гарячому молоці, охолодити та перемішати з сирною масою. Потім додати в десерт розморожені ягоди та ретельно перемішати.
  3. Готову масу необхідно викласти у форму, вистелену харчовою плівкою, і поставити в холодильник на декілька годин.
  4. Через кілька годин десерт необхідно акуратно вийняти з форми, покласти на блюдо та прикрасити ягідками, листочками свіжої м’яти, солодким соусом за смаком.

 

Поточний рейтинг: 3,95 з 5
  (Кількість голосів: 307)