Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Молода картопля у вершковому соусі

На 3 порції страви необхідно:

Суміш відварити у підсоленій воді 5 хв., зцідити, охолодити і висипати у форму для випікання. Яйця, вершки, подрібнений на тертці сир та спеції збити в однорідну масу і залити овочі у формі. Випікати у духовій шафі при температурі 160—180 °С 7—10 хв. До столу цю страву подають гарячою з гострими соусами.

 

Поточний рейтинг: 3,89 з 5
  (Кількість голосів: 337)