Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Омлет із брокколі

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г капусти брокколі ТМ «Шеф-кухар»,
  • 4 яйця,
  • 50 г молока,
  • 1 ст. л. жиру,
  • сіль, перець за смаком,
  • зелень петрушки.

Яйця збити з молоком та спеціями і половину вилити на розігріту, змащену будь-яким жиром пательню, накрити кришкою і смажити 5—7 хв. Потім брокколі викласти на омлет і залити збитими яйцями, що залишились. Омлет смажити ще 5—8 хв. під закритою кришкою на помірному вогні. Готову страву викласти на тарілку і прикрасити петрушкою.

 

Поточний рейтинг: 3,96 з 5
  (Кількість голосів: 295)