Овочі з рисом та сосисками
На 4 порції страви необхідно:
- 400 г «Гавайської» суміші ТМ
«Шеф-кухар» , - 1 ст. л. вершкового масла,
- 2 ст. л. рафінованої олії,
2—3 сосиски,- сіль та спеції за смаком.
Олію розігріти на пательні, висипати заморожену суміш і смажити 5 хв. під закритою кришкою, потім відкрити кришку і дати випаритись зайвій воді та підрум’янитись рисовій суміші, протягом ще 5 хв., після чого суміш приправити за смаком, додати вершкове масло, порізані сосиски і залишити на 2 хв. на пательні під кришкою.
Поточний рейтинг: 3,9 з 5
(Кількість голосів: 308)
0
0
0
0
Читайте також