Пиріг «Вишневий»
Для пирога необхідно:
- 2 яйця,
- 1/2 стакана цукру,
- 3 ст. ложки сметани,
- 3 стакани борошна,
- 200 г маргарину,
- 200 г замороженої «Вишні»,
- щіпка соди і солі.
Білки відокремити від жовтків. З жовтків, цукру, маргарину, сметани, солі, соди і борошна замісити тісто. Білки поставити в холодильник. Тісто викласти на змащене маслом деко, зробити борти, зверху викласти вишні, посипати цукром. З тіста сформувати решітку. Поставити випікати в духовку на 30 хвилин. Цукор і білки збити до утворення однорідної маси. За 5 хвилин до готовності вийняти пиріг і змастити збитими білками. Пиріг поставити назад у духовку. Випікати до тих пір, поки білки не стануть світло-коричневого кольору.
Поточний рейтинг: 3,82 з 5
(Кількість голосів: 321)
0
0
0
0
Читайте також