Рибні рулети з овочами
На 4 порції страви необхідно:
- 600 г філе риби,
- 4 шматочки шинки,
- 400 г суміші для жарки «Мексиканка»,
- 4 ст. л. олії,
- 1/2 ст. л. томатного пюре (кетчуп),
- 2 ст. л. борошна,
- 2 ч. л. кунжута,
- 3 зубки часнику,
- сіль перець за смаком.
Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через
Поточний рейтинг: 3,82 з 5
(Кількість голосів: 348)
0
0
0
0
Читайте також