Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Рибні рулети з овочами

На 4 порції страви необхідно:

  • 600 г філе риби,
  • 4 шматочки шинки,
  • 400 г суміші для жарки «Мексиканка»,
  • 4 ст. л. олії,
  • 1/2 ст. л. томатного пюре (кетчуп),
  • 2 ст. л. борошна,
  • 2 ч. л. кунжута,
  • 3 зубки часнику,
  • сіль перець за смаком.

Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через 5—7 хв. додати подрібнений часник, спеції, томатне пюре і тушкувати ще 5—7 хв. Коли суміш готова зверху викласти рибні рулети, закрити кришку, і, на дуже помірному вогні залишити на 3—5 хв.

 

Поточний рейтинг: 3,82 з 5
  (Кількість голосів: 348)