Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Салат «Роксолана»

На 2 порції страви необхідно:

  • 400 г овочевої семикомпонентної «Весняної» суміші ТМ «Шеф-кухар»,
  • 300 г будь-якої жирної риби (морський язик, лосось і т. п.),
  • 3—4 ст. л. майонезу,
  • олія для смаження,
  • сіль, перець та прянощі за смаком,
  • помідори та зелень петрушки для прикрашання страви.

Суміш, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії 8—10 хв, посолити і приправити за смаком. Рибу відварити у підсоленій воді, прохолодити, порізати шматочками, викласти на тарілку або в салатник, змастити майонезом а зверху викласти смажені овочі. Салат прикрасити помідорами та зеленню і подавати охолодженим.

 

Поточний рейтинг: 3,83 з 5
  (Кількість голосів: 318)