Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Найкращі рецепти найсмачніших бутербродів

Приготовлений нашвидкуруч, холодний, гарячий, з овочами, м'ясом, рибою, солодкий, апетитний та надзвичайно смачний — найпопулярніша страва усіх часів і народів — бутерброд.

Приготувати цю страву може будь-хто: і дорослі, і діти. Інгредієнти можна використовувати найрізноманітніші. Смачний бутерброд, приготовлений за гарним рецептом, може замінити сніданок або й навіть обід, якщо немає можливості нормально поїсти.

У цій статті спеціально для Вас були підібрані найкращі рецепти найсмачніших бутербродів. Їх приготування не займе багато часу, а необхідні інгредієнти, як правило, завжди під рукою. Традиційно для приготування бутербродів використовуються: хліб, батон, масло, ковбаса, сир, м'ясо, риба, різноманітні овочі тощо.

Найкращі рецепти найсмачніших бутербродів:

Бутерброди з морквою

Для приготування потрібні такі інгредієнти:
4 скибочки хліба;
2 середніх морквини;
1 невелика цибулина;
1 яйце;
селера;
50 г масла ТМ «Рудь»;
2 столові ложки оливкової олії;
сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
1. Натерти моркву на середній тертці. Цибулю і селеру подрібнити у блендері. Все це змішати зі спеціями.
2. Хліб намазати маслом, зверху покласти морквяну масу.
3. Підсмажити з обох боків (спочатку морквою донизу).

Бутерброди з грибами

Для приготування (на 6 порцій) потрібні такі інгредієнти:
450 г грибів;
2 столові ложки масла ТМ «Рудь»;
2 столові ложки оливкової олії;
цибуля-шалот (2 штуки);
сіль;
2 чайні ложки подрібненого чебрецю;
0,5 склянки вершкового сиру ТМ «Рудь»;
1 столова ложка подрібненої петрушки;
перець чорний мелений;
хліб (18 шматочків);
0,25 склянки тертого сиру пармезан.

Спосіб приготування:
1. Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.
2. На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії.
3. Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин, часто помішуючи. Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.
4. На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла ТМ «Рудь» з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир ТМ «Рудь», постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.
5. Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків.
6. Викласти теплу (треба слідкувати, щоб суміш не остигла, тому що бутерброди краще подавати до столу гарячими) грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим пармезаном.

Бутерброди «Крок-мадам» (французький рецепт)

Для приготування (на 4 порції) потрібні такі інгредієнти:
хліб (8 шматочків);
2 столові ложки масла ТМ «Рудь» (кімнатної температури);
100 г шинки (8 шматочків)
200 г твердого сиру;
2 столові ложки оливкової олії;
4 яйця.

Спосіб приготування:
1. Шматочки хліба змазати з одного боку маслом ТМ «Рудь».
2. На 4 шматочки хліба на сторону, не змазану маслом, викласти по два тоненьких шматочки шинки і сиру.
3. Накрити іншими 4 шматочками хліба так, щоб масло було зверху.
4. Змазати сковорідку маслом і розігріти на середньому вогні. Викласти бутерброди так, щоб вони не торкалися один до одного. Смажити протягом 5 хвилин з обох сторін.
5. Витерти сковорідку, змазати її оливковою олією. Розігріти.
6. Розбити 4 яйця (жовтки мають бути цілими). Смажити яєчню на середньому вогні. На кожен бутерброд викласти по одній яєчні.
Смачний гарячий французький бутерброд «Крок-мадам» готовий!

Бутерброди з огірочками

Для приготування (на 4 порції) потрібні такі інгредієнти:
3 столові ложки масла ТМ «Рудь» (кімнатної температури);
1 столова ложка оливкової олії;
цибуля (1 шт.);
сіль, чорний мелений перець;
хліб (8 шматочків);
гірчиця;
сир грюйер;
мариновані огірки (2 шт.).

Спосіб приготування:
1. Тонко нарізати сир і огірки, цибулю — півкільцями.
2. Розтопити на сковорідці масло ТМ «Рудь» і оливкову олію. Додати цибулю. Накривши кришкою, смажити протягом 5 хвилин.
3. Зняти кришку і на маленькому вогні смажити близько 20-25 хвилин, періодично помішуючи. За потреби додати воду.
4. Додати сіль і перець.
5. Змазати шматочки хліба залишеним маслом. Іншу сторону намазати гірчицею.
6. На 4 шматочки хліба викласти цибулю, сир та огірки. Накрити іншими 4 шматочками хліба.
7. Смажити бутерброди на малому вогні на сковорідці чи грилі близько 10 хвилин, доки не розплавиться сир.

Бутерброди рибні

Для приготування потрібні такі інгредієнти:
хліб (8 шматочків);
4 столові ложки масла ТМ «Рудь»;
400 г консервованої риби в олії;
гриби мариновані (8 шт.);
сир твердий (8 шматочків);
цибуля (1 шт.);
огірки мариновані (2 шт.);
петрушка;
перець червоний мелений і духмяний.

Спосіб приготування:
1. Шматочки хліба змазати маслом ТМ «Рудь».
2. Нарізати гриби і цибулю.
3. Розім'яти рибу і змішати з частиною грибів та цибулі. Додати червоний і духмяний перець.
4. Отриманою сумішшю змазати шматочки хліба. Зверху покласти подрібнені огірки і шматочок сиру.
5. Помістити бутерброди на змазане маслом деко. Запікати в духовці. Посипати петрушкою.

Бутерброди з шинкою та ананасами

Для приготування потрібні такі інгредієнти:
хліб (4 шматочки);
2 чайні ложки масла ТМ «Рудь»;
шинка (4 шматочки);
ананаси консервовані (4 шматочки);
сир твердий (4 шматочки).

Спосіб приготування:
1. Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
2. Покласти шинку, потім шматочок ананасу, зверху — твердий сир.
3. Запікаємо в духовці до тих пір, поки не розплавиться сир.

Бутерброди з бринзою та сметаною

Для приготування потрібні такі інгредієнти:
хліб (4 шматочки);
4 чайні ложки масла ТМ «Рудь»;
4 столові ложки бринзи тертої;
4 столові ложки сметани ТМ «Рудь».

Спосіб приготування:
1. Шматочки хліба намазати маслом ТМ «Рудь».
2. Посипати бринзою. Намазати сметаною ТМ «Рудь».
3. Підсмажити бутерброди в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини при високій температурі.
4. Посипати зеленню.

 

Поточний рейтинг: 3,96 з 5
  (Кількість голосів: 592)