Ароматний суп з грибами
Просто. Смачно. Корисно. Супи: холодні або гарячі, із птиці, риби або грибів — чудова страва для будь-якої пори року. Ароматний та смачний він допомагає додати сил, зігрітися у холод або освіжитися у спеку. Суп — швидке рішення для завантажених турботами буднів та наочна демонстрація турботи про близьких. Досвідчені господині знають, що для апетиту та правильного засвоєння продуктів, перед трапезою необхідно подавати суп. Компанія «Рудь» подбала про те, аби Ви готували із задоволенням та натхненням — скорочуйте час на приготування, використовуючи заморожені овочі від «Шеф-кухаря». Пропонуємо Вашій увазі два простих, але надзвичайно смачних рецепти супів із шампіньйонами.
Суп із шампіньйонами та вершками
На 6 порцій страви необхідно: 400 г суміші «Суп із шампіньйонами», 1-1,5 л бульйону, 1 ст. л. вершкового масла, 1,5 ст. л. борошна, 1 склянка вершків, сіль та спеції за смаком.
Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5-7 хвилин. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком. До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.
Суп-пюре із шампіньйонами
На 6 порцій страви необхідно: 400 г суміші «Суп із шампіньйонами», 1 л бульйону, 1 ст. л. вершкового масла, сіль та спеції за смаком.
Суміш для супу висипати в бульйон, що кипить, через 8-10 хвилин зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хвилин. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столу суп-пюре подавати гарячим.
Читайте також