Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Суп-пюре із шампіньйонами

На 6 порцій страви необхідно:

  • 400 г суміші ТМ «Шеф-кухар» «Суп із шампіньйонами»,
  • 1 л. бульйону,
  • 1 ст. л. вершкового масла,
  • сіль та спеції за смаком.

Суміш для супу висипати в бульйон, що кипить, через 8—10 хв. зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хв. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столу суп-пюре подавати гарячим.

 

Поточний рейтинг: 3,9 з 5
  (Кількість голосів: 335)