Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Суп в «хлібному» горщику

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г суміші ТМ «Шеф-кухар» «Супчик осінній»,
  • 1 л бульйону,
  • 4 хлібини по 300—350 г,
  • 1 ст. л. вершкового масла,
  • сіль та спеції за смаком.

Суміш для супу висипати в бульйон і варити 8—12 хв. Вершкове масло, сіль та спеції додати за смаком в кінці приготування. До столу цю страву подають гарячою в хлібцях, попередньо видалив середину.

Смачного!

 

Поточний рейтинг: 3,93 з 5
  (Кількість голосів: 326)