Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Цвітна капуста в паніровці

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г цвітної капусти ТМ «Шеф-кухар»,
  • 2 яйця,
  • 1 ст. л. борошна,
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів,
  • сіль та спеції за смаком.

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

 

Поточний рейтинг: 3,92 з 5
  (Кількість голосів: 318)