Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

«Кольорова запіканка»

На 4 порції страви необхідно:

  • 400 г капусти брокколі ТМ «Шеф-кухар»,
  • 2 яйця,
  • 2 ст. л вершків,
  • 1 помідор,
  • 1 перець болгарський жовтий,
  • сіль, зелень та спеції за смаком.

Капусту відварити у підсоленій воді 5 хв., зцідити, охолодити і висипати у форму для випікання. Перець та помідор порізати соломкою і змішати з брокколі. Яйця збити з вершками та спеціями і залити овочі, запікати у духовій шафі при температурі 160—180 °С 8—10 хв.

 

Поточний рейтинг: 3,97 з 5
  (Кількість голосів: 302)