Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Вареники з вишнями

Для виготовлення тіста:

  • на 3 склянки пшеничного борошна — 0,75 склянки води,
  • 1 яйце,
  • 0,5 чайної ложки солі.

Для начинки:

  • 4 склянки заморожених вишень ТМ «Шеф-кухар»,
  • 0,5 склянки цукру.

Тісто розкачати не дуже тонко, щоб утримати вишні всередині вареника. Вишні покласти у посудину, пересипать цукром, дати постояти протягом 25—30 хвилин і відкинути на сито або друшляк, щоб відцідити солодкий сік, який подають до готових вареників.

Готові вареники обережно вийняти з киплячої води, щоб не розірвати оболонку. Вареники з вишнями подати до столу з відцідженим солодким соком або сметаною з цукром.

 

Поточний рейтинг: 3,81 з 5
  (Кількість голосів: 332)