Зручно та корисно – заморожені вітаміни від компанії «Рудь»
Зручно та корисно – заморожені вітаміни від компанії «Рудь»
Заморожені овочі сьогодні виступають своєрідною чарівною паличкою для багатьох господинь. Адже для приготування смачної вечері досить дістати з холодильника пакет із вже підготовленими овочами, грибами, ягодами або фруктами. Але зручність використання — це лише один із багатьох аргументів на користь заморожених продуктів ТМ «Рудь». Детальніше розповімо про деякі з них.
- Заощадження часу і простота приготування. Не треба мити, чистити та різати – кращі зразки моноовочів, вже підготовлені і порізані суміші, улюблена картопля фрі стандартних розмірів, гриби, ягоди або шпинат — все вже відібрано, почищено і порізано за Вас. Залишається лише відкрити пакет і висипати вміст на сковорідку або до каструлі. Жодного миття зайвого посуду! У вас залишаються лише приємне враження й дорогоцінний час, який можна присвятити собі!
- Необмежені можливості використання свіжих овочів та фруктів будь-якої пори року. Полуниця в січні – запросто! Композиція з молодої картоплі з овочами на 8 Березня — жодних проблем. І це лише мала частка прикладів, які можна навести, все обмежується лише вашою фантазією.
- Гарантія якості від виробника. Для своїх продуктів компанія «Рудь» обирає лише кращі зразки овочів та сумішей, які не лише відповідають міжнародним стандартам якості, але й відмінно переносять заморожування, а значить зберігають у собі всі корисні компоненти. Не варто забувати, що виробник повністю несе відповідальність за свою продукцію, і ви можете бути впевнені у стабільно високій якості, незалежно від регіону України, де здійснюється покупка.
- Різноманітність варіантів приготування забезпечується багатим асортиментом продукції – кращі позиції, популярні не лише в Європі, але й в усьому світі, зібрані в асортиментному ряду заморожених продуктів ТМ «Рудь».
Корисні властивості і високу якість заморожених овочів компанії «Рудь» гідно оцінили експерти Дегустаційного конкурсу з оцінки якості заморожених продуктів (у рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «Markup Horeca – Ice-cream& Food» – 2012). У номінації «Заморожені овочі та фрукти (суміші)» кращими стали:
- Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна (золота медаль конкурсу);
- Суміш для жарки «Мексиканка» (срібна медаль конкурсу);
- Овочі з грибами «Преміум» (срібна медаль конкурсу).
Геніальність використання заморожених продуктів полягає у тому, що їх можна варити, жарити, запікати й тушити. Пропонуємо Вашій кулінарній увазі декілька цікавих рецептів із використанням заморожених овочів. Щиро сподіваємось, що вони по-новому відкриють вам звичні продукти.
Суп-пюре зі шпинату
300 г шпинату, 200 г свіжого лосося, 3 стакани курячого бульйону, 1 стакан вершків, 1 цибулина, часник, 2 столових ложки оливкової олії, сіль, перець.
На оливковій олії запасеруйте цибулю та часник. Додайте шпинат і тушкуйте усю масу 10 хвилин. Після перекладіть шпинат до каструлі з бульйоном і варіть ще 10-12 хвилин. Потім перелийте суп у блендер і збийте його до утворення пюре. Після цього поверніть масу до каструлі, додайте дрібно порізаний лосось, перемішайте із стаканом вершків і підігрійте (АЛЕ не кип'ятіть!). Подаючи до столу можете прикрасити страву зеленню.
Бурітто в лаваші
Олія — 15 мл, овочева суміш «Мексиканка» — 400 г, солоні огірки — 2 шт., 1 цибулина, сир — 100 г, лаваш — 2 шт., майонез — 30 г, зелень — за смаком.
Для приготування начинки наріжте лук тонкими кільцями й обсмажте на сковорідці з олією. Викладіть на сковорідку суміш «Мексиканка». Обсмажте овочі на малому вогні. Розгорніть лаваш на столі, змажте майонезом й викладіть солоні огірки й сир, нарізані кубиками, посипте зеленню, покладіть суміш «Мексиканка». З’єднайте краї лаваша й зробіть рулет. Подавайте бурріто із зеленню.
Заморожені овочі з вершковим маслом, сиром і соєвим соусом
Овочева суміш «Весняна» семикомпонентна — 400 г, соєвий соус (Сен Сой Класичний) — 4 столових ложки, 1-2 столових ложки вершкового масла, 1/2 стакана тертого сиру.
Помістіть овочі до скляного або керамічного посуду, потім поставте до мікрохвильової печі (бажано з функцією гриль) на 20-22 хвилини. Після цього вийміть блюдо, полийте овочі соєвим соусом, додайте олії, посипте сиром і поставте до печі ще на 3 хвилини. Страву можна подавати як самостійну, так і як гарнір до м'ясних блюд.
Цвітна капуста з креветками
Креветки (очищені) — 300 г, шампіньйони — 300 г, цвітна капуста — 500 г, 1 солодкий перець, 2 столових ложки олії, крохмаль — 1 столова ложка, цибуля — 50 г, часник — 1 зубчик, цукор — 1 чайна ложка, соєвий соус — столова ложка.
У розігріту сковороду влити 1 столову ложку олії, помішуючи, обсмажити по черзі креветки, капусту, перець, гриби, цибулю. Готові компоненти викладіть на решітку, встановлену на сковороді. Стовчений часник, крохмаль розвести в холодній воді і додати разом з цукром, перцем і сіллю в олію, що залишилась. Потім приправити соєвим соусом і тушкувати, помішуючи, 3–4 хвилини на невеликому вогні. Готову страву подавати до столу з отриманим соусом.
Читайте також