Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

«Чтобы все шло, как по маслу!»

— Юрій Олександрович, рік тому Ви, зайняли посаду Начальника маслоцеху. Розкажіть, будь-ласка, про нововведення у Вашому цеху за цей рік? Як працюють лінії? Що було змінено? Покращено?

— В 2007—2008 р. в цеху СЗМ та масла було проведено реконструкцію цеху масла, а саме встановлено лінію по виробництву спредів. Введення нового обладнання дало можливість підвищити якість продукції по мікробіологічних показниках, смакових якостях. Крім вище сказаного проведено капітальний ремонт мийки автомолцистерн, де встановлено автоматизовану систему. Інновація забезпечила швидку та якісну мийку молокоцистерн, зменшила простої автомобілів та скоротила терміни приймання молока.

— Керувати — це завжди дуже відповідально і досить складно. Які Ваші основні принципи в управлінні людьми?

— Так, керівництво персоналом це складність, але в більшій мірі це — відповідальність. Від правильності прийнятого рішення, чи даної вказівки залежить технологічний процес, до того ж стосунки з підлеглим в загальному створюють атмосферу в колективі. А тому, основним принципом керівництва я вважаю довіру до працівників та порядність.

— Які труднощі виникають під час роботи і як Ви їх вирішували?

— Проблеми не виникають в тих хто не працює, а вирішувати їх необхідно швидко, не конфліктно та вживаючи міри для запобігання їх повторення.

— Перед цим Ви декілька років пропрацювали інженером-технологом. Розкажіть нам про свій трудовий шлях.

— В 2004 р. після закінчення «Національного університету харчових технологій» почав трудову діяльність на заводі молодшим майстром цеху з виробництва морозива, через декілька місяців був переведений в відділ головного технолога та призначений технологом цеху з виробництва СЗМ та масла. Робота на посаді інженера-технолога була цікавою і кожного дня новою, тому що постійно знаходишся в пошуках та все піддаєш сумніву. Зараз я займаю посаду Начальника маслоцеху та СЗМ.

— Юрій Олександрович, як досвід роботи технологом допомагає Вам сьогодні у роботі?

— За 3 роки роботи технологом, завдяки керівництву, я неодноразово відвідував семінари та курси підвищення кваліфікації. Вагомий внесок в мої практичні та теоретичні знання зробила головний технолог Гончар Ольга Павлівна, за що я їй дуже вдячний.

— Які Ви можете визначити пріоритетні напрямки у роботі маслоцеху на найближчий сезон?

— Нарощування потужностей для виробництва масла та покращення його якості.

— Юрій Олександрович, щоб Ви хотіли побажати нашим читачам?

— Хочу побажати всім працівникам міцного здоров’я, благополуччя їх родинам, любові і щоб все йшло, як по маслу.