Будьте поруч з нами

Національний дитячий портал
Дитячий портал «Пустунчик»
Дитячий портал «Пустунчик»


Свято Морозива № 1
Свято Морозива № 1


Морозиво «Супершоколад»
Морозиво «Супершоколад»


100% морозиво
100% морозиво


Морозиво «Дитяче бажання»
Морозиво «Дитяче бажання»


Морозиво «Ескімос»
Морозиво «Ескімос»



«Заморожений йогурт»
«Заморожений йогурт»

Производство — «сердце» предприятия!

Серцем нашого підприємства безперечно є виробництво. А основним стратегічним бізнес- напрямком виробництва вже багато років поспіль є морозиво, яке стало візитною карткою нашого підприємства. Тож наприкінці весняно-літнього сезону ми вирішили поспілкуватися з начальником та працівниками цеху морозива.

Начальник цеху морозива — Ніна Олексіївна Кончаківська

— Ніна Олексіївна, скажіть, як Ви з точки зору виробничника можете оцінити сезон морозива цього літа?

— Взагалі — вдалий, дуже потужний сезон, який можна назвати сезоном командної праці всіх підрозділів. Сезон, який дав можливість перевірити все наше виробництво на компетентність та мобільність.

— Розкажіть, будь-ласка, про нововведення на виробництві в поточному році? Як працюють лінії? Що було змінено? Покращено?

В цьому році:

  1. Реконструйовано ще одне виробниче відділення на виробництві, цим було знято питання затримки приготування сумішей для виробництва морозива.
  2. Проведена реконструкція 2-х ліній по виробництву морозива в стаканах.
  3. Додатково встановлено морозильну тунельну шафу, що дало можливість збільшити кількість морозива, що виробляється за добу.

За рахунок якісно проведених ремонтних робіт в міжсезонні, чіткої організації праці та якісного аналізу виробничих потужностей, збільшено виробництво морозива в цьому році, хоча суттєво кількість ліній не збільшена. Це шлях, по якому ми збираймося йти і в подальшому: не нарощувати кількість одиниць обладнання, а збільшувати потужність ліній.

— Що Ви можете сказати про новинки морозива, про якість продукції, яку виробляєте?

— Практично всі новинки цього року знайшли свого споживача.

Особливо вдалими стали розробки морозива в вафельному стаканчику та брикетами — «Десерт-желе», «Збиті вершки з полуницею», «Ванільний бісквіт з шоколадом». Це дозволило повністю забезпечити завантаження всіх ліній по виробництву морозива в стаканах та брикетах. Треба відмітити і розробки в глазурі, особливо — «Плодово-ягідне» і «Творожок». Це спільна праця всіх наших фахівців. Відносно якості нашої продукції, то це є нашим першочерговим завданням. Тільки відповідальне ставлення до своїх обов’язків усіх працівників може дати позитивні результати і можливість з гордістю говорити, що морозиво «Рудь» — це Морозиво № 1.

— У Вас більше 450 підлеглих. Керувати такою кількістю людей непросто, особливо в період гарячого сезону. У чому Ваш секрет управління?

— В першу чергу в кожному працівникові потрібно бачити людину. Люди всі різні і керівникові потрібно знайти індивідуальний підхід до кожного — розмовляти з ними, вчити цінувати свою роботу і поважати підприємство, на якому вони працюють. По-друге — це організація своєї праці і праці своїх підлеглих. Кожен робітник повинен знати свої обовязки та чітко і сумлінно їх виконувати.

— Для досягнення високих результатів потрібна злагодженість в усіх ланцюжках, які задіяні у створенні і виробництві продукту. Як Ви можете оцінити Вашу співпрацю з іншими підрозділами?

— В цьому сезоні дуже добре відчувалася командна праця всіх підрозділів та фахівців, їх бажання зробити краще і більше. Хочеться особливо відмітити добру злагоджену співпрацю зі службами головного механіка, головного енергетика і технічного відділу та їх керівника — Бондар  С. І. Творчі відносини склалися і з відділом маркетингу та відділом збуту. А з виробничим відділом — ми взагалі одна родина.

— Що б Ви хотіли усім побажати?

— Здоров’я всім співробітникам та їх родинам. Щоб у Вас ніколи не зникало бажання творити щось нове і не зупиняйтеся на досягнутих здобутках!

Майстер цеху морозива — Поканевич  К. М.

— Як Ви можете оцінити роботу цеху в поточному сезоні?

— Робота в сезон рік від року не схожа одна на одну. Хочеться відмітити те, що в цьому році суттєво зросла компетентність наших майстрів. Цей сезон також є більш злагодженим, відчувається більше взаєморозуміння між службами нашого підприємства.

Робітниця цеху морозива — Медвідь Л. С.

— Як Ви можете оцінити роботу цеху в поточному сезоні?

— У цьому сезоні більша інтенсивність праці, побільшало вимог до якості морозива та до обов’язків робітників.

Але при цьому умови праці стали набагато кращі. Тож хочеться подякувати нашому керівництву за їх гарне ставлення до всіх нас, а ми й надалі будемо сумлінно виконувати наші обов’язки.